Avio karta Beograd Helsinki Air Serbia

Da li može da se kupi avio karta Beograd Helsinki Air Serbia avio kompanijom za putovanje na leto. Čuo sam da kreću direktni letovi pa me zanima cena i red letenja. Hvala na odgovoru. Časlav Vujović, Beograd

Posetilac: Časlav Vujović, Beograd
Datum: 06.06.2019
Grupa: Avio karte

Avio karta Beograd Helsinki Air Serbia

Poštovani gospodine Vujoviću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Beograd-Helsinki-Beograd od 03.06.2019. godine. Avio karta Beograd Helsinki Air Serbia i to povratna se može kupiti po ceni OD 272 EUR sa svim plaćenim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Ukoliko je uključen i kofer avio karta Beograd Helsinki Air Serbia se može kupiti po ceni od 360 eur sa svim plaćenim taksama. Da biste dobili tačnu cenu za  avio karta Beograd Helsinki Air Serbia potrebno je da nam javite tačne datume odlaska i povratka. Inače let na liniji Beograd-Helsinki-Beograd će se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, obavljati ponedeljkom, četvrtkom i subotom u oba pravca. Za sve dodatne informacije u vezi  avio karta Beograd Helsinki Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Finsku

Za svako putovanje u inostranstvo, pa tako i za putovanje na liniji uz avio karta Beograd Helsinki Air Serbia preporučujemo Vam da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata za Helsinki

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.